Om mig

inspiration

Kunsten i hverdagen

Kunst har altid været en del af min hverdag, og inspirationen finder jeg i dagligdagen, på udstillinger, samt på rejser rundt omkring i verden.

Ud over det meste af Europa, har jeg rejst og besøgt flere destignationer i eksempelvis Asien, Østen, Afrika, USA og Mellem Amerika.

På de hjemlige himmelstrøg er det også svært ikke at lade sig begejste og inspirere, hvor vi har nogle fantastisk afvekslende årstider, med en natur så smuk, som jeg ustandselig vender tilbage til, og hvor jeg forsøger at forevige de sanselige indtryk.

Solen, lyset og vandet har en overordentlig stor betydning, og jeg forsøger i mine billeder, at vise min kærlighed til mennesket, naturen og glæden ved livet.

Jeg eksperimenterer, og afprøver til stadighed nye metoder, motiver og materialer, hvilket for nogen kan være forvirrende og andre befriende og forfriskende.

Uddannelse / kurser

Igennem årene har jeg deltaget i mange forskellige kurser, her skal nævnes f.eks. et malekursus på Ubberup højskole, HF i billedkunst på VUC.

Modtaget undervisning hos en af vores lokale kunstnere Wistremundo Artero, og på kursus i Vence i Frankrig, hvor jeg boede og blev undervist af den sydafrikanske maler Robert McLean i Henry Matisses gamle villa LeRéve.

Jeg har været på et 4 ugers kursus på kunsthøjskolen Engelsholm, hvor jeg modtog undervisning af maleren Bente Stamp, og har efterfølgende været på en række forskellige kurser, bl.a hos Mette Lorentzen på Mucicon i Roskilde.